Atlantic Grupa gradi centralni logističko-distribucijski centar

Atlantic Grupa logisticki centar Meridian 16 poslovna zona
atlantic logoKamgrad logo

Atlantic Grupa je, u suradnji s građevinskom kompanijom Kamgrad, našu poslovnu zonu odabrala za mjesto izgradnje novog centralnog logističko-distribucijskog centra u koji će investirati 18,5 milijuna eura, što predstavlja jednu od najvećih logističkih investicija u Hrvatskoj od 2015. godine. Ovim je potezom Atlantic Grupa odlučila objediniti svoje skladišne kapacitete na području Zagreba, a moderni centar, sa 30.000 paletnih mjesta u početnoj fazi, bit će spreman za korištenje najkasnije početkom 2019. godine. Smještaj u poslovnoj zoni Meridian 16 Business Park omogućuje modularno širenje modernog logističko-distribucijskog centra, čime smo osigurali punu podršku optimiranja troškova manipulacije robom, odnosno daljnjem razvoju poslovanja Atlantic Grupe.

Strateški partner u ovom kapitalnom projektu, renomirana građevinska tvrtka Kamgrad, izgradit će skladište za dugoročni zakup i tako Atlanticu osigurati fleksibilnost u odgovoru na potrebe tržišta.

Naša poslovna zona uspješno je odgovorila na sve zahtjeve koje ovakva investicija nosi: od geografske lokacije preko infrastrukturne opremljenosti do održivog razvoja i mogućnosti modularnog proširenja objekta i zemljišta.