rujan 26, 2017

Prvi investitor u našoj poslovnoj zoni

Obilježili smo početak gradnje prvog investitora smještenog u našu zonu, društva Fas logistika d.o.o. Fas logistika prva je hrvatska kompanija članica WPA organizacije (Worldwide Partners Alliance), koja kroz svoje članice pokriva 213 gradova u 88 zemalja te jamči sigurnost međunarodnog poslovanja u organizacijskom i financijskom smislu. Početak gradnje poklopio se sa Svjetskim tjednom zelene gradnje, pa smo iskoristili ovaj događaj da dodatno naglasimo važnost održivog razvoja posadivši uz prometnicu u zoni drvored sa sedamdesetak platana.

 

Događanje smo organizirali u suradnji s Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu i Gradom Velika Gorica, te su se uzvanicima u ime organizatora obratili gradonačelnik Grada Velika Gorica g. Dražen Barišić, direktorica Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu gđa Sonja Holocher-Ertl, a ispred  Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju gđa Petra Škevin.

 

 

rujan 26, 2017

Svjetski tjedan zelene grandnje 2017 – video

kolovoz 25, 2017

Sklopljen ugovor s prvim investitorom

Fas logistika d.o.o. iz Velike Gorice postala je prvi investitor u poslovnoj zoni Meridian 16. Na parceli tipa S izgradit će skladište i uredske prostore. Za projekt je ishođena pravomoćna građevinska dozvola te će početak gradnje biti krajem godine, dok se realizacija projekta očekuje sredinom  iduće godine. Logistička rješenja prilagođena najmodernijim standardima koja Fas logistika nudi su u vrlo kratkom vremenu postala sinonim za brza i efikasna transportna rješenja. U Fas logistici su se odlučili na ovu investiciju kako bi zadovoljili povećanje posla te svoje usluge cestovnog, brodskog, avionskog prijevoza robe te usluge skladištenja učinili još efikasnijima i podigli na još viši standard.

 

kolovoz 28, 2016

14. Državno natjecanje u oranju, 5. Državno natjecanje u oranju konjima te Gospodarski sajam

Pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u našoj poslovnoj zoni održano je 14. Državno natjecanje u oranju te 5. Državno natjecanje u oranju konjima. U sklopu ove manifestacije održana je i izložba poljoprivredne mehanizacije i Gospodarski sajam na kojem se predstavilo više od 50 izlagača s područja cijele Hrvatske, uz bogatu gastronomsku ponudu, zabavni program te program za najmlađe. Događanje je privuklo više tisuća posjetitelja iz Velike Gorice i okolice, kao i drugih dijelova Hrvatske.
Natjecanja su održana u organizaciji Hrvatske udruge za organizaciju natjecanja orača (HUONO), Grada Velike Gorice i Meridian 16 Business Park d.o.o.


Slike iz zraka:

Slike: natjecanja:

Slike događanja:

svibanj 21, 2016

Promjene i izazovi tržišta logističkih nekretnina u Hrvatskoj

Gđa Ivana Bakunić, direktorica Meridian 16 Business parka sudjelovala je na panelu Promjene i izazovi tržišta logističkih nekretnina u Hrvatskoj, održanom u sklopu Dvanaeste godišnje međunarodne konferencije o razvoju nekretnina u organizaciji Filipović poslovno savjetovanje d.o.o. Na konferenciji je predavalo 90 predavača koji su na 18 zanimljivih panela diskutirali teme pred više od 430 sudionika.
Gđa Bakunić je sudionicima prezentirala lokaciju naše poslovne zone, koja osim globalne povezanosti ima i dobru lokalnu povezanost. Osim lokacije, za poslovnu zonu važna je i suradnja s lokalnim vlastima te spremnost lokalne uprave za prihvat ovakvog projekta, u čemu nam grad Velika Gorica pruža veliku podršku. Gđa Bakunić je također naglasila da osim velikih igrača očekuje da će i mali poduzetnici i obrti također pronaći korist i isplativost preseljenja svojih poslovnih poduhvata u našu zonu.

 

svibanj 20, 2016

Re – Bazaar: Novi zamah investicijskog ciklusa u Hrvatskoj

Sudjelovali smo na Dvanaestoj godišnjoj međunarodnoj konferenciji o razvoju nekretnina u organizaciji Filipović poslovno savjetovanje d.o.o., na kojem su Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Europska mreža Svjetskog savjeta za zelenu gradnju (WGBC) potpisali Memorandum o razumijevanju kojim usuglašavaju suradnju na podršci održivoj gradnji, uz poseban naglasak na štedljivo trošenje energije i resursa te na smanjenje emisija ugljika.
Dr. Teichmann je sudjelovao na panelu Re – Bazaar: Novi zamah investicijskog ciklusa u Hrvatskoj gdje je sudionicima predstavio razvojni proces naše poslovne zone od idejnog projekta do danas.

Re - Bazaar: Novi zamah investicijskog ciklusa u Hrvatskoj

Dr. Teichmann je sudjelovao na panelu Re – Bazaar: Novi zamah investicijskog ciklusa u Hrvatskoj gdje je sudionicima predstavio razvojni proces naše poslovne zone od idejnog projekta do danas.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Uključi kako bi onemogućio GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga

Zatvorite svoj račun?

Vaš će račun biti zatvoren i svi će se podaci trajno izbrisati i ne mogu se vratiti. Jesi li siguran?